ICONATOR_747c384d820b6c179c95cbf3aa2b114

Eivät sukupuolet eroakaan toisistaan sen suuremmin, kun tarkastellaan naisten ja miesten harrasteita. Molemmat valmistautuvat koetukseen omilla tavoillaan: toinen puoli valitsee vaatteitaan, toinen putsaa kiväärinpiippua. Shoppailussa ja sorsastuksessa on paljon samaa.

Välineistö
N: mukavat, sisäänajetut (korko)kengät, siisti hame tai housut, helposti riisuttavat vaatteet (varauduttava ahtaisiin sovituskoppeihin), käsilaukku (sis. kukkaro, pankki/-luottokortti, meikit, alennuskupongit etc.) sekä liuta makutuomareita alias parhaat ystävättäret.
M: Nokian kumisaappaat, asetakki - ja housut, metsäreppu (sis. panokset, eväät, kartta etc.), ase sekä mahdolliset metsästystoverit.

Sijainti
N: Kaupunki X ja sen tarjoamat kauppakeskukset sekä yksittäiset liikkeet. Nainen kiertää vimmalla kaikki mahdolliset vaate - ja kenkäkaupat ja palaa jokaisesta olallaan kaupan tunnusmerkillä varustettu muovikassi pullollaan tavaraa. Kalleimman (ja arvostetuimman) puljun kassi keikkuu päällimmäisenä. Kun jossain liikkeessä ilmoitaan harvinaislaatuisen erilaisesta ja halvasta tuotteesta, parikymmentä naista juoksee saman laarin ylle ja koettaa kahmia aarretta omakseen. Lopulta saat käsiisi pohjimmaisen, koon 44 vaatteen ja otat sen mukaasi. Kaapissa se muistuttaa sinua turhimmasta ostoksesta, jonka koskaan olet tehnyt. Silti pidät vaatteesta, koska se on vain niiin ihana. Välillä lopuutetaan jalkoja café au laitin sekä leivoksen ääressä tai lounasravintolassa yhdessä ystävättärien seurassa. Lasketaan, paljonko rahaa on mennyt, paljonko on vielä varaa käyttää mutta ennen kaikkea verrataan omia ostoksia toisten hankintoihin.
M: Jossain kuusikossa navigaattorien ja puhelinlinjojen ulottumattomissa. Kourallinen miehiä kyykkii saman piskuisen lammen ympärillä aseiden piiput suunnattuina lammen suuntaan. Kun yksinäinen sorsarukka erehtyy laskeutumaan lammelle, aseiden varmistimet napsahtavat pois päältä ja jännitys pingottuu järven äärelle. Kun sorsa lehahtaa lentoon, kaikki kymmenkunta asetta laukeaa ja miehet taistelevat siitä, kuka ottaa haulitettua lintua. Lopulta lintu lentää lepikkoon ja aamulla varhain nousseet miehet raahautuvat kuusen alle ja nauttivat lenkkimakkaravoileipiä ja kahvia. 

Loppuunveto
N: Kymmenittäin kasseja, kuitteja ja vaatekaapit pullollaan uusia asusteita. Jalat ovat kävelystä tulessa ja tili näyttää vähintään 5% vähemmän kuin lähtiessä.
M: Jäljelle jääneet eväät syötetään koiralle ja tyhjä reppu tuuletetaan. Ase puhdistetaan ja voivotellaan, että se viimeinen laukaus meni niin läheltä ja kaikki hyvät lennot menivät liian ylhäällä.