1522963.jpg

Ajattelin vain ilmoittaa: harvat Hollywood parit maatuvat saman hautapaaden alla ensimmäisen ja viimeisen "I Do":n jälkeen. Hollywoodin näyttelijät tuppaavat kokeilemaan siipiään ensin yhden kanssa, mutta kun homma jonkin takia lopulta sukkaa, etsitään uusi pari sisäsiittoisesti jonkin toisen kaltaisen luota. Jos tämäkään ei toimi, no, tiedättehän te: Pamela, Madonna ja kumppanit, kyllä heille seuraa riittää. 

Pari kertaa olen menettänyt uskoni Hollywood parien kestävyyteen. Listaa alle ne, joiden tähden olen haukkonut henkeäni kaikkein eniten.

1) Unelmatiimi Aniston/Pitt
Jensku ei tahtonut saada lasta kun Braddiläinen toivoi suurta perhettä. Satumaisen avioliiton polku ei kantanut viittä vuotta kauemmas, kun erohuhut lähtivät liikkeelle. Ensimmäinen unelmatiimi, jonka järkkymättömyyteen uskoi moni, kaatui. Aniston itkeä pillitti miehensä perään, kun Brad löysi uuden lohdun turbohuulen sylistä ja tiimi Brangelina oli valmis. Brad sai kaiken, mitä pyysi: muutama adoptiomuksu, yksi oma tytär ja lisää tulossa. Voi Brad, tekivätkö he sinulle lobotomian?

2) Rakkauden kyllästämät Ryan Philippe ja Reese Witherspoon
Kuka olisi uskonut? En minä ainakaan. Tämä veti pohjat kaikkien julkkiserojen äitinä. Nuorena rakastuneet ja seitsemän vuoden jälkeen, bänks. Onnellisia avioliittoaikoja jäivät kaipaamaan kaksi lasta ja lukuiset fanit. Mihin tämän jälkeen enää voi uskoa? Hei Reese, Jake Gyllenhaal on komea, mutta oletko varma, että hän on "syntymäpäivälahjasi" arvoinen? Ei minusta. *henkilökohtainen kyynel*

3) Rokkia ja kaunis poika, ero Liv Tylerin tapaan
Haltijaprinsessamme Arwenin tapaan Liv ei löytänyt ikuista, eteeristä onneaan miehensä kanssa, vaan "eroaa tämän kanssa ystävänä" yllättäen viiden avioliittovuoden jälkeen. Noh, kahden edellisen tiimin purkamisen jälkeeen tämä(kään) ei enää yllättänyt. 

Mitä meillä on vielä jäljellä? Kenen liittoihin voimme vielä uskoa? Itse luotan vielä syvästi Jennier Garnerin ja Ben "The Leuka" Affleckin liittoon, siinä on kaunis pari. The Leuka ymmärsi jättää JLOn ja otti the naisen. Myös Gwynethin ja Chrishin liiton on jatkuttava, sillä minä odotan heiltä lisää "norminimisiä" lapsia: Apple ja Moses voisivat saada seurakseen Microsoftin, Abrahamin, Dailyn, Orangen ja Peachin.