ICONATOR_6ff1efdab82d5ae3c0735a86e2f104f

23:22 Minä en saa unta. En ole saanut unepäästä kunnolla kiinni sitten neljään päivään ja nyt päätin, etten pakota itseäni pyörimään sängyssä, koetetaan saada uni kiinni, vaikka sitten vuodattamalla tuntoja vieraille ihmisille netissä. Messengerin ystävien naamapalikat näyttävät harmaalta, olenko minä ainut uneton suomalainen Pariisissa?

23:25 Sähköpostilaatikkoon ei ole kilahtanut odottamani posti. Näin jo unta, että minulle kerrotaan, etten voi tulla töihin, koska työpaikalla oli jo tarpeeksi minunlaisia ja ehkä voisin kysyä uudestaan helmikuussa. Pelkään, että tästä unesta tulee totta. En minä halua palata Suomeen tietäen, etten tee siellä muuta kuin jään hautumaan tietokoneen ja pääsykoekirjojen ympärille.

23:27 Foorumeilla on hiljaista. Taas todiste siitä, että tämä on aika, jolloin pienten ja isojen lasten pitäisi jo nukkua tui tui. Tiedän olevani huomenna tavattoman väsynyt ja aamu tulee olemaan taas aivan kamala. Tukkoinen nenä, kipeä kurkku, limainen yskä ja kähee olo muutenkin, sitä tämä elämä taas on. Nyt tekisi kovasti mieli kuumaa kaakaota, joka olisi kiva hörpätä ennen nukkumaanmenoa ja herätä sitten kauheaan vessahätään.

23:31 Ketä oikeasti kiinnostaa se, milloin joku BS on menettänyt neitsyytensä ja kenen kanssa tämä on ollut kanssakäymisessä ja minkä ikäisenä? Ketä kiinnostaa Mossin ja Millerin kissatappelu sekä muut turhat uutiset, joiden taakse jäävät muun muassa pelastajapojat, Jokelan jatkoselvitys sekä muu?

23:34 Koska tahdon jaaritella, puran mietteitäni siitä, miten saan kaikki tavarani Suomeen maksamatta niistä itseäni kipeiksi? Onko joku muuten koskaan joutunut pulittamaan laukkujen ylikiloista ja jos on, paljonko kiloja oli liikaa ja mikä oli taksa?

23:37 Postaan tämän viestin ja ehkä suljen tietokoneen.